SAUNAHUNAJAT

Kotimaiset saunahunajavoiteet ovat luonnollinen tapa hoitaa ihoa saunan lämmössä. Näitä tuotteita on helppo ja siisti käyttää. Hunajat säilyvät tasalaatuisina kiteytymättä eivätkä valu iholta lauteille. Saunahunajavoiteisiin ei ole lisätty tuoksuja, vaan voiteissa tuoksuu niiden omat, aidot, kotimaisen luonnon raaka-aineet, jotka on huolella valittu hoitavien ominaisuuksiensa perusteella. Hunajan kanssa on käytetty muita kotimaisia luonnon raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu siten, että niillä itsellään on hoitava vaikutus ja että ne myöskin tukevat hunajan myönteisiä vaikutuksia. Voiteiden koostumus on pyritty saamaan sellaiseksi, että hunajan hoitovaikutukset tulisivat parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Raaka-aineita ja tuotteiden koostumusta kehitettäessä on pidetty mielessä hellävaraisuus, jotta ne sopivat herkällekin iholle. Saunavoiteet sopivat käytettäväksi myös kasvojen iholla.

Anna saunavoiteiden vaikuttaa samalla, kun nautit löylyistä – hunajahoidon jälkeen olo on levollinen ja iho sametinpehmeä! Lämmin sauna tehostaa voiteiden hoitavia vaikutuksia – tuloksena on kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus niin keholle kuin mielellekin. Sauna ja ihonhoito ovat luonnollinen parivaljakko, joka kuuluu yhteen – aivan niin kuin sauna ja löylytkin. Huuhtele iho saunan jälkeen pelkällä vedellä. Ihon puhdistus saippualla, suihkugeelillä tai muilla puhdistusaineille ei ole tarpeellista ennen tai jälkeen saunassa käytettävää saunahunajavoidetta – anna saunahunajavoiteen puhdistaa ihosi luonnollisesti!

Saunomisen jälkeen vie saunahunajatuubisi takaisin normaaliin huonelämpötilaan esim. suihkutiloihin, älä jätä sitä saunaan!  Näin säästät hunajan hyväätekeviä entsyymejä tuhoutumasta.