Urbaani saunaelämys stadissa

Minulla oli tilaisuus vierailla Helsingissä samalla viikolla, kun siellä vietettiin Helsinki Sauna Day’tä, kun osallistuin Harvian ja SaunaMaxin järjestämään Sauna & Spa Basecamp -koulutukseen upeassa AllasSeaPoolissa.

AllasSeaPool Helsingissä
AllasSeaPool Kauppatorilta katsottuna kauniissa auringonpaisteessa

Koulutuspäivän aikana tutustuin upeisiin sauna-alan toimijoihin ja sain tuutin täydeltä uutta tietoa erilaisista saunoista, kalusteista, valaistuksesta ja sauna-alan trendeistä.

Päivän päätteeksi meillä oli ilo ja kunnia päästä saunomaan ja uimaan! Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta AllasSeaPoolilla, vaikka olenkin jo maailmanpyörässä pari kesää sitten visiteerannut ?

SkyWheel ja vasemmalla AllasSeaPoolin koulutustilat

Ja tottahan toki minulla oli mukana SaunaRituaalin upeat puiset sandaalit, joita halusin päästä testaamaan Altaalle. ? Naisten pukuhuoneessa nämä upeat, minulle nimikoidut sandaalit herättivät kiinnostusta ja erityisesti aasialaiset ihmettelivät sandaalejani ja ihastuivat niiden luonnollisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja uniikkiuteen.

Nimikoidut SaunaRituaali puiset sandaalit

Sandaalit toimivat mielestäni tosi hyvin niin pukkarissa, suihkussa, saunassa kuin itse ulkoaltailllakin. Erityisesti suihkussa olin tyytyväinen, kun sandaalien erityinen mikrohuokoinen pohja oli todella pitävä, eikä liukastumista tarvinnut pelätä ollenkaan. ?

En ole koskaan ennen pitänyt minkäänlaisia sandaaleja saunassa, joten tämäkin oli aikamoinen kokemus. Täytyy sanoa, että kyllä puinen sandaali tuntui jalassa hyvältä ja jäinkin pohtimaan, miksi joku haluaisi olla saunassa Crocsit jalassa…? Puhumattakaan siitä, miten turvalliset puiset sandaalit olivat liukkaalla pinnalla. Tosin eihän näilläkään ihan jäällä pystyssä pysy mutta kyllä nämä hyvin piti liukkaallakin pinnalla.

Puiset sandaalit jalassa AllasSeaPoolissa ja saunakassissa saunahattu, ettei päätä palele uidessa!
SaunaRituaali puiset sandaalit Altaalla talvisissa maisemissa

Oli muuten hauska yksityiskohta huomata, että tuulisena päivänä puiset sandaalit pysyivät altaan reunalla nätisti, kun ne Crocsit olivat juuri lähdössä lentoon ?

Summa summarum, oli erittäin opettavainen työmatka Helsingissä! Ensimmäistä kertaa elämässäni kävin AllasSeaPoolilla ja voin kyllä suositella ? Ja mikä parasta, pääsin käytännössä testaamaan SaunaRituaalin puisia sandaaleja!

Illan päätteeksi saunomisen ja uimisen jälkeen oli todella fressi olo!

Omat SaunaRituaali sandaalisi saat tilattua kätevästi verkkokaupastamme!

Tsekkaa myös jälleenmyyjämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *